12 sept. Den 3 sept var jag på utställning i Högbo bruk, Sandviken. Åsa svek den här gången för hon måste vara lite social också. Var värdinna när släkten hade kräftskiva, så det är ursäktat.
Jag hade tre hundar med, Märta, Vera och Doris som maskot.

Domare var en ny bekantskap, Marco Marabotto, Italien.
Först ut var lilla Vera eller som hon heter officiellt, Pop-Up´s What Can I Tell You. Hon vann unghundsklassen och blev sedan bästa tik med cert, cacib och BIM!!! Vilken duktig tjej hon är min lilla prinsessa smiley
Näst på tur var Märta, hon heter i stamtavlan Kemppi´s Day Of Dream och hon ville inte vara sämre än Vera. Vann sin klass och blev också hon bästa tik med cert och inte nog med det, hon blev BIR (bäst i rasen) också!!! Det betydde att hon skulle representera mellanpudel i eftermiddagens finaltävlingar. Funderade fram och tillbaka om jag skulle stanna kvar men Thord fattade beslutet att det var självklart!
Tacksam är jag för det för Märta slutade på en fjärdeplats i sällskapshundsgruppen, den största av 9 grupper smiley Hip, hip hurra vilken duktig Märta!! Synd för Åsa bara som inte fick vara med och hur duktig hon var.
Pop-Up´s What Can I Tell You “Vera”

Kemppi´s Day Of Dream, våran underbara Märta!!
Märta och jag i ringen.

Hemma igen kl 20:00, det blir långa dagar, upp kl 04:30, åkte 6:00 men vad gör det när det går så bra. Var nog lite slutkörd trots allt för jag vaknade på natten av att magen inte mådde bra. Det höll tyvärr i sig en hel vecka men gav i alla fall tillfälle till att ta det lugnt och sova ifatt, så helt fel kan jag inte säga att det var….

Erikas valpar är 8 veckor idag, söta som socker och helt underbara!! Hade planerat att bada o klippa alla förra veckan men det blev inte av men nu är det gjort.

Tur för oss att vi har så bra hjälp nu i skördetider, speciellt när jag är ute och far och Thord måste ta hand om hundarna också. Han är guld värd min mansmiley
Farfar Thord, pappa Magnus, Erik snart 15 år och farbror Fredrik. Så stolt över mina fina killar!!!

Har badat och klippt Nora idag. Hon har två veckor kvar innan Doris blir storasyster smiley Hon mår hur bra som helst, är hungrig, glad, hungrig, pigg, hungrig och busig!smiley
Det ska bli såååå spännande att se vad hon har i magen!!!