20 aug. …..växer och växer. De har flyttat ner i köket på dagarna och det är spännande tycker både de och de andra hundarna. Erika är en snäll mamma som matar dem när det behövs och låter de andra hundarna nosa och pussa lite på valparna utan att det gör något. Hon litar på sina flockmedlemmar.

Det är inte lätt att fota valparna….skulle behöva vara som en bläckfisk. Av 10 bilder blev det en som man ser vad det är smiley

Valparna har fått halsband i olika färger, annars är de omöjliga att skilja åt. Det här är fröken Cerise.

Jag och Åsa var på utställning igår i Eskilstuna. Anmälda var bruna Stina och “lilla” Doris. Stina fick stå över då hon nyss löpt och hormonsvallet har inte lagt sig ännu, hon får vila sig i form lite till.
Doris är en rolig hund att ha med sig. Gör alltid sitt bästa, gillar att stå i centrum och är så otroligt glad och positiv till allt vi gör smiley
Hon vann juniorklassen men inte nog med det, hon blev bästa dvärgtik och Bäst i rasen!! Det betydde finaltävlingar. Eftersom skörden är i full gång och Thord har fullt upp med det åkte jag hem en stund mitt på dagen och fixade med valpar och gav hundarna mat innan Doris och jag åkte tillbaka till Eskilstuna. Sällskapshundsgruppen är stor och den här dagen var det 22 olika raser som tävlade om 4 placeringar. Doris plockades ut som en av 6 hundar men placerade sig tyvärr inte. Vann gruppen gjorde storpudeln, mycket välförtjänt. Jag var ändå mer än nöjd med min “lilla” stumpa, hon är trots allt bara 10 månader gammal!

Åsa var som vanligt min högra hand och även hovfotograf. Tack snälla du för att du förevigar de här tillfällena!!!! smiley
Pop-Up´s Yabadabadoo “Doris” cert BIR Eskilstuna 10 mån. gammal
Doris väntar på sin tur.