26-27 juli gick Svenska Pudelnationalen av stapeln. En fantastisk tillställning där pudlar i olika storlekar och färger tävlar i utställning, agility, rally-lydnad och lydnad. Här visar man verkligen vilken komplett ras vi har. Det var jätteroligt att se alla hundar och deras ägare som på ett trevligt och lättsamt sätt visade vad de kunde.

Åsa och jag hade fått i uppdrag att duka och pynta till Pudelklubbens jubileumsmiddag på onsdagskvällen. I år firar Svenska Pudelklubben 75-års jubileum och det vill man givetvis fira i samband med det största Pudelevenemanget i Europa.

Vi träffades både måndag och tisdag för att handla och göra blomsterarrangemangen.
På onsdagen bar det av till Vilsta i Eskilstuna där allting redan var i full gång. Vi dukade och pyntade för 150 middagsgäster.

Fint blev det och trevligt var det med god mat och mycket trevlig stämning!!

Dagen efter var det tikarnas tur att tävla. Vi hade med oss Märta och Doris. Märta lyckades domaren mäta ner till dvärg, hur nu det gick till, men, men det är bara att gilla läget. Hon tävlade då mot bl.a Doris. Hon är en stor dvärg och både Märta och Doris fick strålande kritik men domaren tyckte att de var i största laget. Märta blev 2a och Doris 3a i juniorklassen, båda med CK.
Vackra Märta eller som hon heter officiellt, Kemppi´s Day Of Dream.
Det är min goda vän Marita Simring som tagit de vackra korten på våra hundar, TACK snälla Marita för det smiley
Pop-Up´s Yabadabadoo “Doris” 10 mån.
En stolt ägare med sin vackra hund!!!!