25 juli. Idag (kväll) är valparna 1 vecka gamla. Det äter och växer. Erika är även den här gången en perfekt mamma smiley


Idag står det bad och klipp på programmet för imorgon bär det av till Vilsta, Eskilstuna för Pudelnationalen. Senast det begav sig var 2014 och då var jag ansvarig för hela evenemanget, nu ska Åsa och jag bara fixa dukning och utsmyckning av lokalen där 150 personer ska äta jubileumsmiddag. Pudelklubben firar 75-års jubileum i år.

När Märta är klippt ska vi göra 40 blomsterarrangemang och frakta iväg till Vilsta. Har jag tur har Noras “boyfriend” från Danmark hunnit komma dit och vi får förhoppningsvis till en parning redan ikväll….. man kan ju alltid hoppas smiley

Suzanne ska komma hit för första gången på tre månader. Hennes fot är fortfarande inte bra och hon hoppar på kryckor. Vi hoppas att hon ska kunna assistera Thord med att mata hundarna och se till att Erika och hennes ungar får mat som de ska.