17 juli. Nu har nedräkningen börjat för Erika. Hon är ordentligt tjock om magen men mår jättebra. Ligger hos mig på nätterna och riktigt vräker ut sig smiley Hon flyttar ner i valplådan ibland, vill kanske bo in sig lite.

Juli är tyvärr tom. Hon visade alla tecken på att vara dräktig till en början, men tyvärr…tomt är det i hennes mage. Vi provar igen vid nästa löp i december.

Min vackra Nora har börjat löpa. Hade tänkt ställa över henne den här gången men eftersom Juli var tom har jag tagit beslutet att para Nora nu. Funderar just nu så det knakar på vilken hane jag ska välja.

Nora är en svart dvärgtik som har mellanföräldrar, är alltså åt det större hållet (34 cm) hon är mamma till vår ljuvliga Doris.

Pop-Up´s Yabadabadoo “Doris” dotter till Nora.


SE UCH Pop-Up´s Never Say Never “Nora”