25 juni. Vi har haft en riktigt trevlig midsommar här på Lundby. Midsommarafton firades hos äldsta sonen Magnus och hans familj tillsammans med många släkt och vänner. Vi hade verkligen tur med vädret och hann både äta sillunch, klä midsommarstången, ha femkamp som Alice och Emelie hade arrangerat på ett utmärkt sätt, fika med kaffe och jordgubbstårta, ha tipspromenad och grilla innan regnet kom. När det höll upp under en liten stund hann ungdomarna och herrarna i sällskapet spela fotboll. En riktigt trevlig midsommar hade vi smiley

Eftersom Magnus inte har en inhägnad tomt och huset ligger nära vägen fick hundarna stanna hemma. Vi bor 500 m ifrån varandra så jag var hem flera gånger för att gå ut med hundarna och ge dem lite mat.

Erika börjar bli tjock om magen och hon är riktigt, riktigt hungrig. Det lovar gott!

Juli visar alla tecken på att vara dräktig men har inte börjat fylla ut ännu. Hon är sugen på godsaker men tycker att den vanliga maten är överskattad. Leverpastej, korv och skinka slinker ner och Vom & Hundemat kan väl gå an men delikatesserna är favoriter.

Har fått rapport från Irmas valpar och de har acklimatiserat sig väl i sina nya familjer. Härligt att höra! Irma har flyttat hem till Åsa efter att ha bott här i 3 månader och hon har bara klivit in i sin gamla vanliga roll i den flocken. Det är lätt att ha ett bra samarbete när hundarna är så enkla smiley