11 juni. Imorse ringde klockan 04:30. Thord fick stanna hemma och sköta hundarna och Åsa hade en valp kvar så jag fick åka själv till Leksand. Nja, själv var jag ju inte. Solveig, Doris och Vera var med smiley
Jag fick upp tältet och det regnade inte på hela dagen så det var skönt. Solveig var först ut. Hon fyllde 2 år den 4 juni och kunde alltså, om vi hade flyt bli champion idag. Vi hade turen på vår sida, Solveig fick inte bara sitt sista cert utan blev dessutom BIR!! Härligt!! Hon har inte varit på en utställning sedan december men var inte det minsta ringrostig! En Pärla är hon, min Solveig smiley

Solveig från ett tidigare tillfälle.

Näst på tur var Doris. Hon skuttade lycklig och glad till sig en BIR-valp rosett.

Sist ut var Vera. Hon var riktigt duktig och vann sin klass och slutade sedan som dagens 3 bästa dvärgtik.

Finalringen låg ganska långt ifrån vår ring och när jag rivit tältet och skulle lasta av lite av all packning i bilen tog orken slut och jag valde att hoppa över finalerna och åka hem istället. Känner mig mer än nöjd med att hittills under 2017 ha fått tre nya champions i tre olika storlekar!