6 feb.
Idag har jag badat och klippt Erika så nu är hon redo för den stundande nedkomsten. Hon sprang villigt med på promenaden och var lika snabb och smidig som vanligt så några valpar blir det inte idag. Inte på de närmaste dagarna heller tror jag.

Den blivande pappan Ingo är totalt oberörd av den kommande nedkomsten. Han tycker livet är orättvist just nu för både Nora och Stina löper. Att den ena är dotter och den andra barnbarn är han inte alls intresserad av att höra smiley
Nåja, jag ska inte gnälla över honom, han är otroligt tålmodig och finner sig i att tjejerna på andra sidan grinden luktar vansinnigt gott och fast han försöker charma sin matte så öppnar hon inte och släpper in honom. Vet inte om han tycker att det är någon tröst att jag talar om för honom att när Irma löper så kommer hon hit till honom……..