24 januari. Nu har Erika ca 2 veckor kvar av sin dräktighet. Hon har helt klart valpar i magen men är inte speciellt tjock. Nu brukar det hända ganska mycket med bukomfånget de sista veckorna men inte tror jag att hon får så många valpar. Hoppas att det i alla fall är tre…..

Det härliga vädret som varit de senaste dagarna i kombination med att det blivit betydligt ljusare ger faktiskt vårkänslor trots att vi inte kommit längre än till slutat av januari. Talgoxarna känner visst likadant för de håller visselkonsert utanför. Har kunnat gå långpromenad på åkrarna runtomkring till både hundarnas och min glädje.
Erika hänger med i bra tempo men kan inte låta bli att stanna med jämna mellanrum för att knapra i sig lite hargodis…..smiley

Lilla Doris blir 4 månader idag och har blivit badad och klippt dagen till ära. Hon ser verkligen lovande ut och är inte bara snygg, hon är väldigt trevlig också. Hon har inte lärt sig att gå ner för vår långa trapp ännu och kan därför vara med mig på övervåningen när jag klipper hundar. Hon busar och leker och gör inga bus smiley

Jag har anmält till Pudelklubbens utställning i Eskilstuna den 4 feb. och då ska hon få följa med och vara sällskapsdam till Vera, Märta och Stina.
Stina kommer hit på torsdag och ska stanna till utställningen. Hennes päls växer som ogräs så jag måste försöka hinna bada och klippa henne två gånger innan utställningen. Märta kommer på blixtvisit på tisdag och Vera blev badad och klippt igår så hon klarar sig nog till den 3 feb.