24/12 Julafton firades traditionsenligt på Lundby. I år hade vi förmånen att ha alla tre barnen med familj hos oss. I år var också vårt 6e lilla barnbarn här, Fredrik och Alexandras första barn, lilla prinsessan Isabelle. Hon föddes den 14 dec.

Det är härligt att ha alla omkring sig på julen. Den enda som inte orkar komma längre är min mamma. Thord och jag åkte in till henne på lunchen och hade med lutfisk som vi åt tillsammans. Det är en ny tradition som vi började med förra året och det passar mamma bättre. Vi hämtar henne imorgon så får hon komma till oss och äta julmat, då kommer också dottern Helena och hennes barn. Helena ääääälsker julmat och kan aldrig få för mycket, tacksamt med någon som vill hjälpa till att göra slut på alla rester efter julafton.

Att åren går ser man på barnbarnen. Två kort från julafton det ena 2010 och det andra 2016…..