6 dec. Den gångna helgen har utställningsåret avslutats med Lilla och Stora Stockholmsutställningarna. De största och mest prestigefulla.
Min Maggie blev 2 bästa dvärgtik med cert och cacib på Lilla Stockholm. Det var hennes 11 cert under 2016…..en bedrift av min lilla tjeckiska smiley
Solveig och Irma föll inte mellanpudel domaren i smaken och så kan det ju vara.

På lördagen åkte Thord och jag upp till Stockholm för att fira utställningsåret ihop med Åsa och Mattias. Vi bodde på hotell, åt och drack gott och njöt av alla framgångar vi haft under 2016. Irma är redan klar vinnare av Pudelklubbens utställningar och leder listan över alla årets totala utställningar. Det avgörs alltså på Stora Stockholm om hon ska gå hela vägen..??

Eftersom hon slutade som 2a i bästa tikklassen kan vi nu jubla och konstatera att Sveriges vinstrikaste Mellanpudel 2016 är SE UCH Kemppi´s Rock Me Wild, vår svarta prinsessa Irma.

Irma BIG-4 Österbybruk där hon blev champion, en härlig dag!!!

Min lilla juvel Pop-Up´s What Can I Tell You “Vera” gjorde debut i juniorklassen och blev 4 bästa tik!!!! Wow, vilken start på utställningskarriären 🙂
Vera, vacker som en dröm

Stina, Pop-Up´s Watch Me Fly hade sina ben under kontroll och blev tvåa med CK av nio deltagande tikar i juniorklassen!! Det var också riktigt, riktigt roligt!!
Vi kan inte annat än vara nöjda med utställningsåret 2016!!!!!!!