12-13 nov. Den helgen gick också i pudelns tecken. Svenska Pudelklubben arrangerade ett Pudelseminarium i Upplands Väsby. Det var många intressanta ämnen, bland annat färggenetik, en mycket trevlig och duktig husdjursagronom som hette Nicolette Salmon Hillbertz berättade på ett inspirerande och faktiskt, lättförståeligt sätt om sjukdomsgener. Anatomi och rörelser och sist dag 1 deltog jag i en uppfödarpanel som svarade på deltagarnas frågor om uppfödning, planering av valpkullar, erfarenheter mm. En mycket trevlig dag avslutades med gemensam middag.
Dag två var det focus på konsten att kommunicera med sin hund och efter det berättade en mycket kunnig och trevlig veterinär om anatomi och ledsjukdomar samt vilka åtgärder och rehab möjligheter som finns.

Vi var ca 50 intresserade medlemmar på plats och jag kan bara beklaga alla som inte tog chansen att vara med.Lotta Sandell, Nils-Arne Törnlöv och jag medverkade i uppfödarpanelen på Pudelseminariet.