26 nov. Oj, vad tiden har gått fort!!!! Det är redan dags för valparna att flytta till sina nya hem. De var till veterinären iden 24 nov. och alla fick en OK stämpel i baken. Det här har varit en otroligt trevlig kull att ha måste jag säga. Otroligt enkla, glada, pigga framåt valpar som inte låtit så mycket utan varit väldigt nöjda och glada smiley
Hanen, Enzo som han ska heta, flyttade till Örebro och får en vit mellanpudel som storebror. Han ska bli freestyle hund är det tänkt och det kommer säkert att passa honom bra.
Lilla tiken, Zoya flyttar till Stockholm och blir sällskapsdam till matte som haft hund hela sitt liv, miste sin hund i våras och har saknat hundpromenader tillsammans med alla väninnor och deras hundar. Zoya är nog den mest nyfikna av dom alla tre och hon kommer med säkerhet att glädja sin omgivning.

Doris stannar här. Hon är så trygg tillsammans med de andra, mer eller mindre vuxna hundarna. Leker busar, sover tillsammans med vem som helst av dom och jag kan bara glädjas över att ha en så härlig hundflock smiley

Pop-Up´s Yellow Ribbon “Zoya” 9 veckor

Pop-Up´s Yalla Yalla “Enzo”

Pop-Up´s Yabadabadoo “Doris”