11 sept. I fredags fick vi glatt besök. Det var Morris och hans husse och matte som stannade till när de var på väg till Kägleborgsbanan i Arboga för att titta på crosscart tävlingar. Han får vara med om en hel del lilla Morris smiley
De hade en härlig husbil där både Morris och kompisen Mikko stortrivs. Jag släppte ut syrran Vera och Märta så att hundarna fick leka och busa när vi fikade. Oj, vad de sprang!!!! Var stört omöjligt att få dom med på en bild, alla på en gång…

Det är så roligt när valpköpare kommer förbi och visar upp sina juveler. Inte bara roligt utan också värdefullt för mig som uppfödare att se hur resultatet blev av den tänkta drömkombinationen smiley

Jag kan tänka mig att Morris sov gott när de åkte vidare, det gjorde i alla fall Vera och Märta

Vackra blommor från Morris med familj.

Jaaaaa, jag vet….jag måste lära mig att ta kort med telefonen åt rätt håll….