29 juni.
Vi hade en fantastiskt trevlig midsommar här hemma på Lundby. Alla barnen, barnbarnen, svärsonen Anders mamma Monika, svärdottern Idas mamma och syster och vår bästa kennelflicka Suzanne var här och firade med oss. Vi började vid lunch med sill, potatis, tunnbröd och ostar. Till det öl och snaps för den som ville. Till barnen hade jag gjort hemmagjord pizza, det blev populärt kan jag lova smiley
Efter lunchen hade vi badmintonturnering till barnens stora glädje!! Det var inte dubbelmatcher utan snarare multimatcher med 4-5 spelare i varje lag. Oj, vad det hoppades och tjoades. Det var länge sedan både stora och små kämpade så tappert tillsammans. När orken tog slut åkte herrarna och barnen till skogen och hämtade björkris. Under tiden plockades det undan och rastades hundar. När alla kom tillbaka fikade vi och åt av Idas fantastiskt goda hembakta tårtor. Mums!!!!

Sedan var det dags att klä midsommarstången. Den blev jättefin. Vi hade gemensamt plockat blommor kvällen innan och det sparades inte på prakten.
Den blev jättefin!!! Dansa måste vi självklart göra, Prästens lilla kråka slank hit och dit och små grodorna hoppade hej vilt innan björnen som sov vaknade och jagade bort alla smiley En härlig eftermiddag.

Hungrig blir man av badminton, dans och lek och snart var det dags att ta fram grillarna. Anders och Magnus var grillmästare med den äran!!

En underbar dag där vädrets makter verkligen var med oss avslutades med fotbollsturnering på stora gräsmattan. Thord stod i ett mål och Alice i det andra. Hon var också domare och blåste i sin visselpipa när det var halvlek med vätskepaus. Tänk så underbart det är när man har möjlighet att umgås över generationsgränserna och dessutom ha så himla roligt. En härlig dag vi sent ska glömma!!
Hundarna var väl de enda som inte tyckte att det var toppen, de kunde inte förstå varför inte de också fick vara med och spela….kanske berodde det på att de bara sprang iväg med badmintonbollarna och inte förstår sig på taktikspel på fotbollsplan smiley