28 maj Idag blev Irma Svensk Utställningschampion i Österbybruk!!!! Thord, Åsa, Mattias och jag åkte till Österbybruk eftersom Irma fyllde 2 år den 25 maj. En hund får inte bli champion innan 2- årsdagen så det här var Irmas första chans. Hon har ju vunnit så mycket som unghund så lite nervöst var det om det skulle hålla i sig? Jodå, domaren Åsa Andersson gillade verkligen Irma så hon vann inte bara tikklassen med cert utan blev också Bäst I Rasen= BIR och det betydde att hon skulle delta i eftermiddagens finaltävlingar……

Ska jag nu börja från början så inledde vår lilla dvärgtik Maggie segersviten. Hon gillade nog att husse var med för hon var så glad och visade sig såååå fint och det räckte till att bli dagens bästa dvärgtik och till och med dagens bästa dvärgpudel = BIR hon också. Lilla toytiken Juli blev trea och det var också ett mycket bra resultat

Jag valde att satsa på Irma, eller SE UCH Kemppi´s Rock Me Wild som hon numera heter officiellt…. SE UCH betyder Svensk Utställningschampion, fint värre smiley
Irma blev utplockad som en av 24 deltagande hundar i sällskapshundsgruppen och blev placerad som Grupp #4. Ett kanonresultat!!! Vilken lyckad dag!!!