22 maj. Oj, vad tiden går snabbt. Tyckte att jag nyss uppdaterade men så var det inte….

Den 7 maj åkte Åsa och jag till Lidköping på utställning. Vi sov över på Lidköpings stadshotell. Thord fick snällt sitta hemma på traktorn och Suzanne kom som vanligt hit och skötte om hundarna. Stina som Åsa och jag har delad vårdnad om kom hit veckan innan och det tyckte Vera var toppen!!!!! Oj, så de leker smiley, man hinner inte med i svängarna. Juli och Maggi deltar gärna i leken men då får man passa så att det inte går för hett till.

Lidköping visade sig vara en otroligt vacker liten stad men underbara promenadvägar utefter kanalen. Hundarna som var med, Irma, Maggie och Juli uppskattade omgivningen lika mycket som oss.

Utställningen var på Sparbanken arena och det var en trevlig arena men med ganska hög ljudnivå. Juli var först ut och hon var jätteduktig. Blev bästa tik och fick cert, cacib & BIM!!
Maggi var inte helt bekväm och ville inte riktigt visa sig till sin fördel. vi får miljöträna lite mer.
Irma avslutade dagen med att också hon bli bästa tik med cert, cacib och BIM. En riktigt lyckad helg och vi åkte glada och nöjda hem igen.

I onsdags fyllde “minstingen” Fredrik 29 år!! Vi firade honom i går kväll. Alexandra och han bjöd på pajer av olika slag, sallad, bröd och en maffig gräddtårta till dessert. Vi njuter av att konstatera att alla våra tre barn har bra liv med familjer och bra jobb. Det kan göra vem som helst glad och stolt smileysmiley

Nu ska Maggie stoppas i badet, utställningshundar måste man hålla efter så att de inte blir för långhåriga och smutsiga mellan utställningstillfällena. Tur att vi tycker att det är avkopplande både hundarna och jag smiley