2 april. Hemma efter en trevlig helg i Pudelklubbens namn. Nu har jag avgått som ordförande i Svenska Pudelklubben. Jag har varit ordförande i Centralstyrelsen i 5 år och före det var jag sekreterare i 3 år. Totalt har det blivit 12 år i styrelsen och det kan räcka.

Det har varit en fantastiskt rolig och givande tid. Stundtals intensiv och tidskrävande men samtidigt lärorik och intressant. Jag är en typ av människa som har svårt att inte satsa 100 % på det jag åtar mig. Det gör att det här uppdraget har tagit mycket av min tid och nu ska det bli skönt att kunna satsa helhjärtat på mina egna hundar och allt runt dem. Har ju familj också som inte får glömmas bort smiley

Jag har haft möjligheten att jobba ihop med många duktiga människor som har delat med sig av sina erfarenheter och sin kunskap. Träffat många “Pudelpersonligheter” från olika länder och varit med om att arrangera stora och viktiga konferenser, utställningar, seminarier mm, allt för Pudel och Pudelklubbens räkning.

Nu kommer självklart inte mitt brinnande intresse för allt som har med Pudel att göra att sluta men det blir på ett (tycker min familj) mer avvägt sätt. Blir inte lika mycket farande och flängande som det varit.

Jag och min trogna “vapendragare” kassören Marita avgick samtidigt och i henne har jag en personlig vän som jag absolut inte kommer att släppa kontakten med.
Tänk vad mycket jag fått uppleva tack vare mina pudlar!!
Jag och SPKs avgående kassör Marita Simring
Avtackningsgåvor i samband med min avgång som ordförande i Svenska Pudelklubben smiley