14 dec. Så var då utställningsåret 2015 avslutat. Vi träffade Åsa och Mattias i fredags kväll. Firade året som gått med ett glas rosa champagne och en mycket trevlig och god middag. Maggie tyckte att det var “så där” att bo på hotell men Irma njöt som vanligt och sträckte ut sig i sin fulla längd. Tur att jag kan kura ihop mig och inte ta så stor plats i sängen smiley

Vi hann äta en god frukost innan det bar av till utställningen. Maggie skulle mätas och även Irma som nu är slutmätt som mellanpudel. Det var en stor juniorklass 8 st. och Maggie var som vanligt glad och pigg i ringen. Hon kom tvåa i den tuffa konkurrensen endast slagen av en söt tik som var ganska mycket äldre än Maggie. Den tiken slutade som dagens bästa tik och med det i bagaget blev vi ännu mer nöjda med Maggies insats.

Irma var som vanligt glad och pigg, visade sig lika bra som hon brukar. Nu blev hon tvåa i sin klass men utan CK, nåja någon gång ska vara den första för allt smiley

Vi hade en trevlig dag, träffade många trevliga pudelmänniskor. Hälsade på både gamla och kommande valpköpare. Är så tacksam för att jag har haft en sådan enorm tur med att komma i kontakt med så många underbara människor under årens lopp som tagit så väl hand om mina älskade valpar <3

Mina fotografer strejkade så jag har tyvärr inga nya bilder att lägga ut…..