28 nov. Majvor har legat i min säng den senaste veckan. Hon är inte så stor men oj vilken plats hon har tagit, man kan lugnt säga att hon “tagit för sig” smiley
Hon hade gått ner i temp. på fredag em. ett säkert tecken och hon började bli orolig vid 1-tiden. Jag strök henne över magen och det var skönt för då låg hon lugnt och stilla. Kände att hon började jobba och kl 4 kom vattenblåsan som ska bana väg för valparna. Hon började jobba mer intensivt och första valpen föddes 05:10, en svart tik. Nästa tik kom 05.30 följt av ännu en tik 05:37. Efter det tog hon en liten paus och pysslade med sina små tjejer. 06:15 var det dags igen och då kom en kille. Kände till min förvåning att hon hade en valp till och han kom 06:50….. 5 valpar på 1 tim 40 min! En kanonvalpning och det av min stjärna Majvor smiley
Alla valpar är svarta och ha blanka pälsar. Majvor drack lite välling och lade sig sedan lugnt och vilade. Alla valpar letade på en spene och låg också lugnt och smackade.

Suzanne som var den som var med och parade Majvor var med under hela valpningen. Ett fint sätt att knyta ihop allt.

Efter en god lördagfrukost sov vi en stund innan det var dags att ta reda på älgkött. Yngsta sonen Fredrik hade skjutit en tjur så han kom och vi hjälptes åt att skära och mala. Suzanne tog hand om hundarna och när man hjälps åt går allt snabbt och smidigt smiley