Nu har alla Noras valpar flyttat till sina nya hem. Det har gått jättebra och alla har funnit sig väl tillrätta. Det här var en väldigt enkel kull att ha, alla valparna var sociala och jättetrevliga. Tur all lilla Ginny inte bor så lång bort och hon har redan varit här och hälsat på en gång. Det var bara svansviftning och pussar som gällde smiley

Två av Erikas valpar har också flyttat. De har också acklimatiserat sig bra i sina nya hem. Doris samsas med lilla toypudeln Svea och båda hundarna är med matte på jobbet om dagarna. En arbetsplats där nästan alla medarbetare har hund så den arbetsplatsen är utformad för att passa både ägare och hundar, tänk om den möjligheten fanns för fler……

Nästa kull planeras till vintern. Majvor är redan 3,5 år så det är dags nu. Majvor är en stor toy och ska paras med en svart dvärghane. En kombination jag verkligen ser fram emot. Fortsättning följer smiley