Den 15 augusti bar det av till Eskilstuna på utställning. Åsa och jag träffades på parkeringen och hjälptes åt att sätta upp tältet och få alla grejor på plats. Det var Juli, Irma Och Maggie som var med. Först ut var Maggie. Hon är så himla duktig och naturlig i sitt sätt att visa upp sig. Hon blev Bästa valp och skulle då få vara med i den stora finalen senare på e.m.

Sedan var det Julis tur. Hon ställdes ut för den här domaren i Alfta den 4 juli och då var hon bäst av alla toytikar och fick cert. Idag var det tydligen inte samma hund, hon vann sin klass men fick inte CK? Så är det, inget att hänga läpp över, bara finna sig i.

Irma däremot höll samma höga stil som i Alfta. Idag var hon ännu bättre och blev inte bara bästa tik utan också Bäst I Ras BIR!! Det betyyde två hundar med i finaltävlingarna 🙂

Valpfinalen var först och alla valpar förhandsgranskades i stora ringen, det bar många ca 30 st så det tog tid…….. men Maggie hon var glad hela tiden, busade lite med mig och tittade sig intresserat omkring. Hon föll domaren i smaken och placerade sig som BIS-4!!

Vilken härlig hund hon är!!

Irma ville inte vara sämre. Sällskapshunds gruppen är den största och hon blev utplockad som enda pudel och placerade sig också på fjärdeplatsen. Vilken kanondag!!!!

Att plocka ihop gick som en dans, bara att åka hem och ladda om inför morgondagens utställning i Norrköping!

Thord var min följeslagare till Norrköping, Åsa hade annat inplanerat. Maggie blev även idag BIR-valp. Idag fick Juli CK och placerade sig som 3 bästa tik och Irma krönte dagen med att återigen bli bästa tik och BIM. Hon fick väldiga lovord av domaren Dan Eriksson och det var jätteroligt.

Hemresan gick även idag väldigt lätt 🙂