Idag har Erikas valpar fått smaka fast föda för första gången. Älgfärs blandat med äggula och lite getmjölk. Smaskens tyckte valparna!! De är avmaskade för första gången och börjar upptäcka att det finns en värld utanför valplådan. Nu börjar en riktigt spännande tid.

Nu har alla Noras valpar öppnat ögonen. Tiken var lite senare än sina bröder men nu börjar de också att se ut som små pudelvalpar och är tjocka, runda och goa 🙂

Både Nora och Erika tar sin uppgift som mamma på största allvar. Vill helst vara hos sina valpar även om de nu kan koppla av en liten stund nere i köket ihop med de övriga hundarna. Går det för länge blir de rastlösa och börjar gny och gnälla för att bli uppsläppta till sina små. Nu ska jag börja trappa ner på maten för Erika. Hon har så mycket mjölk att jag varit tvungen att hjälpa henne krama ur lite så att valparna får tag om spenarna. Man måste hela tiden vara uppmärksam och förutseende så att det inte blir några oönskade följder.

Har haft 3 av barnbarnen här de senaste dagarna. Skjutsat till simskola, varit till Köping och köpt färg och penslar till Erik 12 år som hjälper farfar att måla Grindstugan där Köpings kennelklubb har sin klubblokal. Han är lika lång som Thord och äter som en hel karl :-), tänk vad tiden går….roligt är det i alla fall att få vara en del av deras uppväxt.