15 juni

Valparna äter, sover och växer. Erikas valpar ökar i vikt i raketfart. Erika själv mår bra och sköter sina små på det mest kärleksfulla och fantastiska sätt. Hon har sina valpar i dotterns gamla rum så att tikarna inte behöver vakta sina små för varandra utan båda kan ligga lugnt hos sina valpar. Det är inte bara vilda djur som vaktar sina ungar som “tigrinnor”, även de bästa hundkompisarna tar sin roll sam mamma på fullaste allvar.

Nora verkar ha ärvt sin mamma Astas utpräglade mammainstinkter. Hon ligger så lugnt hos sina små och ser verkligen ut att njuta. Det är härligt att se och man blir ödmjuk inför naturens instinkter och under 🙂

Noras valpar var lite tröga i sin viktuppgång men efter drygt en dag vände det och nu tror jag att Nora har grädde i sina juver. Smaskigt är det i alla fall och växer så det knakar gör valparna.

Flyttade in Noras valpar till Erikas för att kunna ta ett kort. Det skiljer 5 dagar mellan kullarna och Erikas är mellan och Noras dvärg men jag tror inte att jag kommer att behöva fundera på om någon av dvärgarna kommer att bli mellan och tvärt om 🙂

Så här lade sig valparna rent spontant, man ska hålla ihop och ta hand om varandra 🙂 <3