Den 29 maj åkte Thord och jag till Prag. Vi tänkte ta lite semester och samtidigt hämta hem nytillskottet i kenneln 🙂

Vi bodde centralt och hade gångavstånd till gamla stan med allt sitt utbud. Vi åkte med på lite olika sightseeingturer, en med ett “lilleputt tåg” runt centrala Prag och en båttur på floden Vltava. Vi åt och drack gott, satt och tittade på folkvimlet och hade det riktigt gott.

Hemresan var på söndagen och då hade vi bestämt träff på flygplatsen med Vlasta som är uppfödare till lilla “Maggie” eller Macarena z Koloru som hon heter i stamtavlan. Hon är en svart dvärg och är barnbarn till min älskade Marlon. En glad och pigg liten dam som sov gott i sin transportväska hela flygturen. När vi kom hem fann hon sig snabbt tillrätta och det tog inte lång stund förrän hon sprang runt på gräsmattan tillsammans med de andra hundarna.

Lite bilder från Prag och på Maggie 🙂