Lördagen den 23 maj var jag och Thord till Stockholm och såg musikalen “Livet är en schlager”. Biljetterna vann jag på SPK Mellansvenskas utställning i Sollentuna den 31 januari. Jag och jag….det var Irma (Kemppis Rock Me Wild) som vann biljetterna när hon blev BIS-1 valp. Det var meningen att också Åsa (som fött upp och deläger Irma med mig) och hennes man Mattias skulle följa med men de fick förhinder.

Vilken föreställning!!!! Fantastisk sång, rolig, rörande, tankeväckande, färgsprakande, en riktig fullpoängare! Vi stannade till söndagen och hade en avkopplande dag i solskenet, strosade runt, åt gott och mådde riktigt bra innan vi tog tåget hem igen.

26 maj var Åsa och jag till Bergshamra i Stockholm på föreläsning. Försäkringsbolaget IF hade bjudit in till föreläsningskväll med Anders Hallgren, Eva Bodfält, representant från Djurambulansen och Purina Pro Plan. Vi blev bjudna på mat och kaffe, en trevlig kväll med andra ord.

När jag kom hem gick jag en sväng runt trädgården med hundarna. Kattugglan som häckar här i år igen har tre dunbollar till ungar som sitter och ropar efter mat. Det är en återkommande “tradition” som vi med spänning följer varje år….