Söndagsbarn blev det! Chili valpade några dagar tidigare än beräknat och den 28 juli föddes tre pigga krabater, en svart hane och två tikar, en svart och en brun. Allt gick lugnt och fint. Hon började bli orolig vid lunch och då ringde jag Emelie som gärna ville vara med och se hur allt går till och förstås vara ett stöd för Chili nu när hon ska bli mamma för första gången. Hon började jobba ordentligt vid 18 tiden och 18:45 föddes första valpen. Sista valpen kom 20:45. Då var Isabelle också här. Hon har länge velat se hur en valpning går till och det var både spännande och lite läskigt men eftersom Chili var så lugn och trygg så blev det en fin upplevelse som inte många 7 åringar får vara med på.

Isabelle har varit här varje dag och följt valparnas utveckling. Den har verkligen gått spikrakt. Valparna har fördubblat sin födelsevikt på en vecka. Dom är tjocka och runda och Chili sköter dom exemplariskt.

Idag har vi firat Chilis lillhusse Andreas som fyllde 16 år. Isabelle visade en film som hon tagit på Chili och valparna för Chilis familj. Dom är så spända och nyfikna på att få komma och hälsa på och det ska dom få göra i slutet av den här veckan. Idag när valparna blivit 1 vecka gamla har dom fördubblat sin födelsevikt och det känns fantastiskt. En pangstart för alla.

Den svarta tiken ska vi behålla men den bruna tiken och hanen letar nya hem.

Chili och Oskars valpar en vecka gamla <3